ΟΜΕΛΕΤΑ με ζαμπόν και τυριά

ΥΛΙΚΑ:

  • 4 αυγά
  • 4 φ ζαμπόν σε κομματάκια
  • 50γρ. τυρί έμμενταλ σε κομματάκια
  • 50γρ. τυρί γκούντα σε κομματάκια
  • 2 κσ γάλα
  • 2 κσ ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 1 κσ μαργαρίνη
  • Αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Χτυπάτε με το σύρμα τα αυγά, το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι. Λιώνετε τη μαργαρίνη σ’ ένα τηγάνι με αντικολλητική επένδυση. Ρίχνετε μέσα τα αυγά. Από πάνω μοιράζετε ομοιόμορφα το ζαμπόν, τα τυριά και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. Αφήνετε να ψηθεί από τη μία πλευρά και την γυρίζετε ώστε να ψηθεί και από την άλλη για 2'-3'. Κόβετε την ομελέτα στα τέσσερα και σερβίρετε.

 

ΣΧΟΛΙΟ:

Κατά τη διάρκεια της δίαιτας αδυνατίσματος αντιστοιχεί με 4 αυγά και 4 φ ζαμπόν και 4 φ τυρί.