ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ με τυρί

ΥΛΙΚΑ:

  • 4 αυγά
  • 4 ώριμες ντομάτες
  • 4 κσ λάδι
  • 4 κσ κεφαλογραβιέρα τριμμένη
  • 1 μέτριο κρεμμύδι
  • 1 κγ ζάχαρη
  • Αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το σοτάρετε ελαφρά με το ελαιόλαδο σ’ ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι. Τρίβετε τις ντομάτες και τις ρίχνετε και αυτές μέσα. Προσθέτετε τη ζάχαρη, αλάτι και πιπέρι και αφήνετε το μείγμα να βράσει για 6-7 λεπτά μέχρι να δέσει ελαφρά. Στη συνέχεια, προσθέτετε το τυρί και τα αυγά ελαφρά χτυπημένα. Ανακατεύετε τη στραπατσάδα συνεχώς με ξύλινη κουτάλα. Μόλις το ασπράδι γίνει τελείως λευκό, κατεβάζετε τη στραπατσάδα από τη φωτιά και σερβίρετε.

ΣΧΟΛΙΟ:

Κατά τη διάρκεια της δίαιτας αδυνατίσματος σερβίρετε όσες τρυπητές κουτάλες έχετε στη δίαιτά σας.