ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΕΣ κρέπες

ΥΛΙΚΑ:

  • 4 τορτίγιες μεσαίες
  • 4 κσ τριμμένο τυρί
  • 1 φιλέτο κοτόπουλου
  • 3 πιπεριές όλων των χρωμάτων
  • 2-3 κρεμμύδια
  • 2 κσ ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Βράζετε το φιλέτο κοτόπουλου και τα αφήνετε να στραγγίσει σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Σε λίγο νερό μαραίνετε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές. Προσθέτετε τα κομματάκια κοτόπουλου και το αλατοπίπερο. Ζεσταίνετε σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι την τορτίγια, ρίχνετε λίγο τυρί και όταν αρχίσει να λιώνει, προσθέτετε 1-2 κουταλιές από τη γέμιση κοτόπουλου.

 

ΣΧΟΛΙΟ:

Κάθε τορτίγια αντιστοιχεί σε 2 φρυγανιές + 1φ τυρί  +  1φ ζαμπόν.