ΓΙΑΟΥΡΤΙ με μέλι και φρούτα

ΥΛΙΚΑ (2 ΜΕΡΙΔΕΣ):

  • 2 γιαούρτια στραγγιστά
  • 1 κγ ξύσμα από φλούδα πορτοκαλιού
  • 150γρ. φράουλες
  • ½ μάνγκο
  • 1 ακτινίδιο
  • 2 φέτες ανανά
  • 4 κγ μέλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Αναμειγνύετε το γιαούρτι με το ξύσμα του πορτοκαλιού. Αδειάζετε το μείγμα σε ένα μπολ και το αφήνετε στο ψυγείο για 3-4 ώρες. Πριν σερβίρετε το γλυκό, ρίχνετε πάνω στο γιαούρτι όλα τα φρούτα αφού προηγουμένως τα έχετε ψιλοκόψει. Περιχύνετε με το μέλι και σερβίρετε αμέσως.

 

ΣΧΟΛΙΟ:

Κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε 1 γιαούρτι + 2μ φρούτου.