ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ με γιαούρτι

ΥΛΙΚΑ (1 ΜΕΡΙΔΑ):

  • 1 φλιτζάνι παγωμένο νερό
  • 1 παγωμένο γιαούρτι
  • ½ κγ αλάτι
  • 1 κγ φρέσκα φύλλα δυόσμου ή μέντας ή 4-5 κόκκους κύμινο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Χτυπάτε το νερό με το γιαούρτι στο μπλέντερ μαζί με το αλάτι. Ρίχνετε την τελευταία στιγμή το δυόσμο ή το κύμινο ελαφρά κοπανισμένο. Σερβίρετε σε κολονάτα ποτήρια με παγάκια και γαρνίρετε με μερικά φύλλα δυόσμου.

 

ΣΧΟΛΙΟ:

Η μερίδα αντιστοιχεί σε 1 γιαούρτι.