Παγωτό με Μέλι και Γιαούρτι

ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ):

  • 2 στραγγιστά γιαούρτια
  • 4 κσ μέλι
  • 2 φλιτζάνια γάλα εβαπορέ
  • 2 ασπράδια
  • 1 κγ κανέλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Χτυπάτε στο μίξερ τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα. Προσθέτετε το μέλι, το γάλα, την κανέλα και το γιαούρτι. Βάζετε το μείγμα σε δοχείο παγωτού και το διατηρείτε στην κατάψυξη. Μέχρι να πήξει, για να γίνει πιο αφράτο, μπορείτε να το χτυπάτε ενδιάμεσα με αυγοδάρτη.

 

ΣΧΟΛΙΟ:

Κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε 1 γιαούρτι + 1μ φρούτου.