ΖΕΛΕ ανανά με τυρί κρέμα

ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ):

  • 150γρ. τυρί κρέμα
  • 1 γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 φάκελο ζελέ ανανά light
  • 8 φέτες ανανά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Σουρώνετε τον ανανά. Βάζετε το χυμό του σε μικρή κατσαρόλα και διαλύετε μέσα το ζελέ ανανά. Τον ζεσταίνετε και συνεχίζετε το ανακάτεμα έως ότου διαλυθεί τελείως. Χτυπάτε το τυρί κρέμα με το γιαούρτι μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε μέσα λίγο-λίγο το διαλυμένο ζελέ. Ψιλοκόβετε τις φέτες του ανανά εκτός από 2-3 που θα τις κρατήσετε για σερβίρισμα. Αναμιγνύετε τον ψιλοκομμένο ανανά στο ζεστό ζελέ και αδειάζετε το μείγμα σε μια φόρμα με έλασμα. Το βάζετε στο ψυγείο 3-4 ώρες να πήξει, ξεφορμάρετε και γαρνίρετε με τις φέτες ανανά.

 

ΣΧΟΛΙΟ:

Κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε 1 γιαούρτι + 1μ φρούτου.