ΚΡΕΜΑ με ανθότυρο και φράουλα

ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 1 ΜΕΡΙΔΑ):

  • 300γρ. φράουλες
  • Χυμός λεμονιού
  • 50γρ. ανθότυρο
  • 2 κγ μέλι
  • 2-3 κσ γάλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Πλένετε τις φράουλες με νερό στο οποίο έχετε προσθέσει το χυμό λεμονιού. Τις αφήνετε να στραγγίξουν για λίγα λεπτά επάνω σε χαρτί κουζίνας, έπειτα αφαιρείτε τον πράσινο κάλυκά τους και τις κόβετε σε φετούλες. Βάζετε τις φράουλες σε ένα κατσαρολάκι και τις αφήνετε στη φωτιά για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια τις χτυπάτε με το μέλι και προσθέτετε το ανθότυρο. Συνεχίζετε το χτύπημα, προσθέτοντας λίγο γάλα, για να γίνει το μείγμα πιο λείο και σερβίρετε.

 

ΣΧΟΛΙΟ:

Η μερίδα αντιστοιχεί σε 1 γιαούρτι + 2μ φρούτου.