ΜΟΥΣ με cottage

ΜΟΥΣ με cottage

ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 3 ΜΕΡΙΔΕΣ):

  • 1 στραγγιστό γιαούρτι
  • 1 τυρί cottage (220γρ.)
  • 3 κγ άχνη ζάχαρη
  • 9 δαμάσκηνα ξερά
  • 1 ποτηράκι του κρασιού κονιάκ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Ψιλοκόβετε τα δαμάσκηνα. Τα βράζετε στο κονιάκ μέχρι αυτό να σωθεί. Τα πολτοποιείτε στο μπλέντερ. Ανακατεύετε τον πολτό των δαμάσκηνων με τα υπόλοιπα υλικά και φτιάχνετε τη μους. Την διατηρείτε στο ψυγείο.

 

ΣΧΟΛΙΟ:

Κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε 1 γιαούρτι + 1μ φρούτου.