ΣΑΛΑΤΑ με σπανάκι, σέλινο και πορτοκάλι

ΥΛΙΚΑ:

  • ½ κιλό σπανάκι
  • 4 κλωνάρια σέλινο
  • 1 πορτοκάλι
  • 1 κσ κάρυ
  • 2 κσ ξίδι μπαλσάμικο
  • 4 κσ ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Κόβετε τα τρυφερά φύλλα του σπανακιού σε μεγάλα κομμάτια. Ψιλοκόβετε το σέλινο. Κόβετε το πορτοκάλι σε κύβους. Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί σε σαλατιέρα. Αφήνετε τη σαλάτα για μισή ώρα στο ψυγείο και στη συνέχεια τη σερβίρετε.

 

ΣΧΟΛΙΟ:

Κατά τη διάρκεια της δίαιτας αδυνατίσματος την τρώτε ως σαλάτα με το ανάλογο λάδι και υπολογίζετε το πορτοκάλι ως φρούτο.