ΑΓΓΟΥΡΑΚΙΑ ΤΟΥΡΣΙ

ΥΛΙΚΑ:

  • Αγγουράκια
  • Αλάτι χοντρό
  • Φύλλα δάφνης
  • Άσπρο ξύδι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Πλένετε καλά τα αγγουράκια, τα σκεπάζετε με χοντρό αλάτι και τα αφήνετε έτσι για 24 ώρες. Μόλις περάσει το 24ωρο, τα ξεπλένετε με νερό και ξύδι, τα στραγγίζετε καλά και τα βάζετε σε γυάλινα βάζα των 500ml τα οποία έχετε γεμίσει με άσπρο ξύδι. Προσθέτετε από 2 φύλλα δάφνης σε κάθε βάζο και τα διατηρείτε στο ψυγείο.