ΤΥΡΟΣΟΥΠΑ

ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 2 ΜΕΡΙΔΕΣ):

  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι 0-2%
  • 1 ποτήρι γάλα
  • 1 μικρό αγγούρι
  • 1 μικρό ματσάκι άνηθος
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κσ ελαιόλαδο
  • 2 κσ ξύδι
  • 2 κσ τριμμένη φέτα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Χτυπάτε στο μπλέντερ το αγγούρι με τον άνηθο, το σκόρδο, το λάδι, το ξύδι και το γάλα. Διαλύετε το γιαούρτι στο μείγμα του μπλέντερ και ετοιμάζετε τη σούπα. Προσθέτετε την τριμμένη φέτα, ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.

 

ΣΧΟΛΙΟ:

Κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε 1 ½ ποτήρι γάλα.