ΟΜΕΛΕΤΑ με αγγούρι

ΥΛΙΚΑ:

  • 2 αυγά
  • 1 μικρό αγγουράκι
  • 1 κγ μέλι
  • 1 πρέζα κύμινο
  • 1 κσ ελαιόλαδο
  • 1 κλαδάκι σέλινο ψιλοκομμένο
  • Αλάτι, λίγο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Καθαρίζουμε το αγγούρι και το κόβουμε σε λεπτά ραβδάκια. Σε βαθύ τηγάνι βράζουμε το αγγούρι με το νερό, το μέλι, το σέλινο, το κύμινο, το αλάτι και το πιπέρι. Μόλις σωθεί το νερό, προσθέτουμε το λάδι και ρίχνουμε χτυπημένα τα αυγά. Μόλις δέσει το μείγμα, σερβίρουμε την ομελέτα (κρύα κατά προτίμηση).

ΣΧΟΛΙΟ:

Κατά τη διάρκεια της δίαιτας αδυνατίσματος αντιστοιχεί με 2 αυγά.