ΟΜΕΛΕΤΑ με φέτα

ΥΛΙΚΑ:

  • 4 αυγά
  • 100γρ. φέτα
  • 2 κσ ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Χτυπάτε τα αυγά, θρυμματίζετε τη φέτα, τα αναμειγνύετε και προσθέτετε αλάτι και πιπέρι. Βάζετε το λάδι στο τηγάνι και μόλις ζεσταθεί ρίχνετε το μείγμα. Ανακατεύετε συνεχώς με μια ξύλινη κουτάλα. Μόλις η φέτα λιώσει και το μείγμα πήξει και ροδίσει, κατεβάζετε την ομελέτα από τη φωτιά και τη σερβίρετε ζεστή.

 

ΣΧΟΛΙΟ:

Κατά τη διάρκεια της δίαιτας αδυνατίσματος αντιστοιχεί με 4 αυγά και 100γρ. λευκό τυρί.