ΟΜΕΛΕΤΑ με κολοκυθάκια

ΥΛΙΚΑ:

  • 4 αυγά χτυπημένα
  • 500γρ. κολοκυθάκια καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους
  • 2 κσ κομμένο άνηθο
  • Αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Αφού πλύνουμε τα κολοκυθάκια, τα βάζουμε στο τηγάνι. Κλείνουμε το καπάκι και θερμαίνουμε μέχρι να αχνίσουν. Τα αφήνουμε να σιγοψηθούν 10 λεπτά. Μετά προσθέτουμε, αν χρειαστεί, καρυκεύματα και κατόπιν ρίχνουμε από πάνω τα αυγά. Τα αφήνουμε να ψηθούν με κλειστό το καπάκι ακόμη 10 λεπτά. Κατόπιν πασπαλίζουμε με άνηθο και σερβίρουμε.

 

ΣΧΟΛΙΟ:

Κατά τη διάρκεια της δίαιτας αδυνατίσματος αντιστοιχεί με 4 αυγά.