ΣΑΛΑΤΑ με καρότα και άνηθο

ΥΛΙΚΑ:

  • ½ κιλό τρυφερά, μικρά καρότα
  • 2 κσ ψιλοκομμένο άνηθο
  • 2 κσ χυμό πορτοκαλιού
  • 2 κσ ελαιόλαδο
  • Ξύσμα ενός λεμονιού
  • Λίγη μουστάρδα σκόνη
  • Αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Βράζετε τα καρότα για 10’ μέχρι να μαλακώσουν. Αναμειγνύετε σ’ ένα μπολ τον άνηθο, το χυμό πορτοκαλιού, το ελαιόλαδο, το ξύσμα λεμονιού, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι. Περιχύνετε τα καρότα και σερβίρετε.

 

ΣΧΟΛΙΟ:

Κατά τη διάρκεια της δίαιτας αδυνατίσματος την τρώτε ως σαλάτα με το ανάλογο λάδι.